Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kúl, közvetlen, keresztény

Szólj Be a Papnak!

A házasságban a jó szex a legfontosabb?

2020. október 10. - szoljbeapapnak

Az evangélikus lelkészt, Asztalos Richárdot arról kérdeztük, hogy vajon mennyire fontos a jó szex a házasságban. Te mit gondolsz?

A domonkos szerzetest arról faggattuk, hogy követné-e a középkori szentek példáját a nemi vágy legyőzése céljából. Nézd meg a vele készült videót itt. Letsgo atyának azt a kérdést szegeztük, hogy vajon milyen lesz a testünk a feltámadás után. A válaszát itt tudod megnézni.

A következő debreceni alkalmunkon ezt is megvitatjuk, várunk október 19-én 19 órától a Bakelitben.

A bejegyzés trackback címe:

https://szoljbeapapnak.blog.hu/api/trackback/id/tr616225020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boar. 2020.10.12. 11:06:44

@Hunyadi János1: És ki a faszt érdekel a te véleményed matyika? Nem csak ebben, bármilyen témában?
Segítek. Senkit. Oldalfüggetlenül hányingert kap tőled mindenki.

szánmonoxid 2020.10.12. 13:43:32

@Boar.:
Ebben teljesen igazad van, ennek a HM1-nek meg abban, hogy azért ne egy lelkész (még ha olyan keresztény felekezetet képvisel is, amiben dughat a pap) mondjon már véleményt a szex fontosságáról. Ez ugyanis így nagyjából olyan, mintha egy muszlim imámot kérdeznének meg a keresztény vallás fontosságáról. Tud róla valamit, de kurvára nem az ő asztala.

Ad Dio 2020.10.12. 13:57:24

@szánmonoxid:

Azért ugye lehet véleménye? És ha megkérdezik, ugye el is mondhatja?

Andy73 2020.10.12. 14:03:41

@szánmonoxid: Ő is házasságban él. Persze te érdeklődhetsz szexológusnál is, vagy bárki másnál. Ez egyébként egy nagyon rövid videó, de lényegretörő.

Boar. 2020.10.12. 15:43:40

@Hunyadi János3: Öcsém, bármekkora összegben lefogadom, ha egy közvéleménykutatást tartanánk, ki alól rúgnák ki szívesebben a sámlit, a lelkész alól avagy alólad, hát igencsak nálad fordulna lefelé a hüvelykujj...
Te egy rendkívül undorító, értetlen és haszontalan istenbarma vagy. Az a lelkész, bár sokak szemében szélhámosság amit művel, alapvetően jót akar. Te meg büszke vagy rá, mekkora kártékony féregként viselkedsz. Azt hiszed, ha mindenki előtt beleszarsz a homokozóba, te leszel a játszótér királya. Oszt ha egyszer valami türelmetlenebb arc irl eteti meg veled a saját szarodat, meg leszel sértődve...

szánmonoxid 2020.10.13. 05:09:57

@Ad Dio:
Véleménye egy katolikus papnak vagy egy 4 éves gyereknek is lehet, el is mondhatja, csak nem igazán mérvadó. Kb. mintha a 4 osztályt végzett kurvát kérdeznék a cölibátus élettani hatásairól. Véleménye neki is lehet, el is mondhatja. persze nyilván csak akkor, ha egyezik a tiéddel, mert a hozzád hasonló, magukat liberálisnak nevező véleményterrorista majmok csak azt tűrik. Persze kifejezetten a tolerancia jegyében.

Ad Dio 2020.10.13. 08:15:49

@szánmonoxid:

Liberális véleményerrorista. :). Bearanyoztad a napomat :D.

Szóval ombre az ugy van, hogy véleménye bárkinek de facto lehet. Az hogy mi releváns vagy mi nem, kapaszkodj meg, nem tőled függ :). Én már csa olyan liberális váéleményterrorist avgyok, aki meghallgat mindenkit aki normális stílusban értekezik és majd döntést hozo a saját eszem szerint.

Nb. lehet párkapcsolat, szexualítás érdéskörében hitelesebbnek fogadom el egy olyan ember véleményét, aki sikeresen működtete egy párkapcsolatot hosszu távon, mintsem olyanét, akinek ez nem megy.

De biztos én vagyok a hülye :D.

Ad Dio 2020.10.13. 08:21:18

A szex és a kapcsolat idővel egyre inkább egymást kölcsönösen befolyásoló tényezővé válnak, mintsem egymás feltételeivé. Egy kapcsolat elején a jó szex gyors kapcsolatépító hatással bír, de ez hamar elmulik. Onnantól inkább az érvényes, hogy a jó kapcsolat teremt lehetőséget a jó szexhez és a jó szex megerősíti a kapcsolatot.

Persze nem értek hozzá, mert még csak 20 éve vagyok hazás, így az első fázis végéi sem értün még el :D.

szánmonoxid 2020.10.13. 19:19:52

@Ad Dio:
Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy te vagy a hülye. Sőt, a segghülye.
Aki láthatóan még írni sem tud, és olyan szavakkal dobálózik (pl. "ombre"), amiket nem tud leírni. Hülye vagy bizony, nem is kicsit.

Ad Dio 2020.10.13. 21:08:20

@szánmonoxid:

Ombre matykó. Az a szép ebben a nagy liberális vilában, hogy nem kell mindenben egyetérenünk. Mondjuk félig igazat adok neked: akad itt egy hülye, csak nem gondolnám, hogy én vagyok az.

szánmonoxid 2020.10.13. 23:26:12

@Ad Dio:
Ja, hogy ezt matyizás közben írod? Gondoltam, hogy nő nem áll veled szóba.
Te nem gondolnád, de bizony te vagy. Ráadásul írástudatlan segghülye.
süti beállítások módosítása