Kúl, közvetlen, keresztény

Szólj Be a Papnak!

Bajban van Isten?

Összefoglaló a kedd esti alkalmunkról

2017. szeptember 29. - D.r.

Úgy tűnik, sok embernek baj van a füle mögött, ugyanis még az utcán is álltak az érdeklődők kedd este a debreceni Bakelit előtt. A Szólj Be a Papnak! legutóbbi vitaestjén a bajos kérdésekre immáron négyen igyekeztek a Tanításon és a saját tapasztalataik alapján vigaszt, megoldást és gondtalanítást adni.

1280-customers-in-trouble.jpg
Nem volt minden esetben könnyű dolguk, viszont a sós perec jó pufferként szolgált. Ahány ember, annyi szempont és sérelem, de egy közös. Amikor jön a baj, akkor tűnik úgy, hogy eltűnt az Isten.
De miért lehet ez? Vajon miért engedi az életellenességet? Miért buzdít népirtásra az ószövetségi Isten? A biblia első trackje csak ihletett írás?

Ezek és ehhez hasonló beszólások tanúi lehettünk.

Nem célja a szenvedtetés, hogy közelebb kerüljünk Hozzá. Nem akarja, hogy bűnben maradjunk, viszont ahhoz, hogy észrevegyük a közvetett segítséget, könnyebb, ha nyitott szívűvé válunk. – hangzott egy pult előtti mondat.

A torokszorongatásnak ellenálltak, letettük a köveket.
A tüntetők szeretet-ittasan mentek haza.
De vajon mi lesz legközelebb?

A bejegyzés trackback címe:

https://szoljbeapapnak.blog.hu/api/trackback/id/tr1812908372

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zsidó Istent imádsz? 2017.11.29. 13:47:47

"Isten" nevét ki ne mondd, mert még kiderül, hogy egy zsidó istent imádsz! Ja és ez tagadásnál is igaz. Isten = gyűjtőfogalom 1. emberek által teremtett fő mítoszlények 2. egy kényszerképzet Brian élete(HUN)- Kövezés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása