Kúl, közvetlen, keresztény

Szólj Be a Papnak!

Digitális Krisztus

W.W.J.D. azaz What Would Jesus Do?

2018. április 26. - Zitttu

Mit gondolsz, ha Jézus itt élne velünk a 21. században, akkor milyen okostelefonja lenne, azon milyen appok lennének? Csekkolná ő is percenként a zsebét, hogy rezeg-e a mobilja, vagy csak az offline kommunikációt preferálná? Telefonról nyomná napi háromszor az imákat, vagy inkább régimódi módszerekkel felcsapná a zsolozsmáskönyvet? Szerinted Instán milyen képeket posztol(na)?

Vajon Téged, az internetes jelenlétedet lájkolja, szereti?

Van értelme a szentmisét a FB-on, vagy a YT-on, élőben közvetíteni? Van értelme a keresztényeknek jelen lenni a webes térben? Az online lelki beszélgetésről hallottál már? Lehet neten keresztül gyónni? Eljött az online kereszténység kora? 

szolj_be_a_papnak_plakat15.jpg

Tuti, hogy Jézus is él(ne) a modern kor adta lehetőségekkel. Azt nem hiszem, hogy ugyanazokat a híroldalakat és posztokat nézné meg, mint én, abban azonban biztos vagyok, hogy ott kommunikál(na) az emberekkel, ahol ők vannak, ahol el tudja őket érni.

Felvetődött benned néhány kérdés ezzel kapcsolatban, amit szívesen megkérdeznél egy hozzáértőtől? Gyere el a Bakelitbe 2018. május 22-én és tedd fel a kérdésed! Ha jól tudom, a kérdezőknek most is jár az ajándék sör!

Legyél provokatív, érdeklődj, kérdezz bátran, hiszen Jézus is ezt tenné!

A bejegyzés trackback címe:

https://szoljbeapapnak.blog.hu/api/trackback/id/tr6613847222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása