Kúl, közvetlen, keresztény

Szólj Be a Papnak!

Mennyire kötődik egy pap az online világhoz? :: Letsgo atya

2020. február 23. - szoljbeapapnak

Márciusi eseményünk kapcsán Kiss László görögkatolikus papot kérdeztük arról hogy ő, illetve gyermekei mennyire kötődnek az online világhoz.

Forgatáson kívül Letsgo atya azt is elárulta, hogy mikor megtudta, hogy az esemény címe: 'Profilod oké, életed tré?' lesz, akkor megkérdezte a gimis lányát, hogy a tré az pontosan mit is jelent.

Vagány a közösségi médiád, de belül meghalsz? Nem tudsz kommunikálni más generációkkal? A felszínen minden rendben, csillogunk-villogunk, de mi van a mélyben? Több-e az élet a profilképünknél, megosztásainknál, lájkvadászatnál? Ha ilyen, vagy még ütősebb kérdések foglalkoztatnak, gyere el, és tedd fel kérdésed Letsgo atyának is az ingyenes és interaktív vitaestünkön!

A bejegyzés trackback címe:

https://szoljbeapapnak.blog.hu/api/trackback/id/tr8915488190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2020.02.25. 13:37:47

Akkor érdemes neki ide is ellátogatnia és megvizsgálnia, hogy mennyire erős a hite.
Végig tud-e anyázás és gyűlölet nélkül nézni bárhonnét mondjuk 100 képet innét.

Szórakoztató Valláskritika MémKéptár

A nevetés a legfőbb szentség mert a Bölcs és a Biztos eltűri. Aki meg nem elég bölcs hozzá, azt remélem bosszantjuk. Az ateizmust egy ellenvallásnak tekintjük, így azt is cikizzük. A vallások bírálata, kritizálhatósága, vagy a velük szembeni emberbarát szkepticizmus, ugyanolyan alapvető emberi jog, mint a gyakorlásuk.

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9239635&la=153945169
süti beállítások módosítása