Kúl, közvetlen, keresztény

Szólj Be a Papnak!

Az idősebb generáció hogyan kommunikál a „digitális bennszülöttekkel”?

2020. március 01. - szoljbeapapnak

Márciusi eseményünk kapcsán Papp-Sikora Szilviát, az Egyenlő Esély Egyesület, Hajdú-Bihar Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház irodavezetőjét kérdeztük arról, hogy vajon az idősebb generáció hogyan tud kommunikálni a „digitális bennszülöttekkel”.

Vagány a közösségi médiád, de belül meghalsz? Nem tudsz kommunikálni más generációkkal? A felszínen minden rendben, csillogunk-villogunk, de mi van a mélyben? Több-e az élet a profilképünknél, megosztásainknál, lájkvadászatnál? Ha ilyen, vagy még ütősebb kérdések foglalkoztatnak, gyere el, és tedd fel kérdésed ingyenes és interaktív vitaestünkön!

A bejegyzés trackback címe:

https://szoljbeapapnak.blog.hu/api/trackback/id/tr8615498318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drizari 2020.03.01. 09:28:54

Elvis Presley lemezeit kezdetben egyes államokban összetörték, őt és zenekarát kitiltották. A Betales se volt kedvelt az idősek körében a gomba hajfrizurájukkal és újszerű vokálneklésükkel.
Nálunk az idős generációban rettentő ellenszenvet keltett eleinte a trapéznadrág és a hosszú haj, táncos helyekre a fiúk kizárólag öltönyben és nyakkendővel, rövidre nyírt hajjal mehetett be. Nyilván ma is van meg nem értés és ellentét az idős és a fiatal generáció között, s lesz a jövőben is.
Ez a társadalmi fejlődés (egyik) alapja.
süti beállítások módosítása