Kúl, közvetlen, keresztény

Szólj Be a Papnak!

Ingyen mozizhatunk és a Viszkissel beszélgethetünk

2020. szeptember 09. - szoljbeapapnak

A K-Pont Feszt végre egy olyan esemény, amelyre még pénztárcát sem kell vinniük a kultúrára éhes debreceni polgároknak. És nem azért, mert attól kellene félni, hogy ismét bevetésre készül Ambrus Attila, a Viszkis, akivel egyébként a róla készült film után kötetlen beszélgetésre lesz lehetőség. Egyszerűen arról van szó, hogy két nap alatt (szeptember 23-24) ingyen tekinthetünk meg négy filmet, nézegethetünk fotókat, hallgathatunk zenét és az egyre népszerűbb ’slam poetry’ világából is ízelítőt kaphatunk. Attól persze nem szabad majd megijedni, hogy ha Ambrust nemcsak a filmvásznon látjuk maszkban, hiszen a helyszínt biztosító Apolló mozi minden szükséges intézkedést megtesz a biztonságunk érdekében.

37586969_1314720965331970_7199422385705975808_o.jpg

Most mi kérdezhetünk Ambrus Attilától, a Viszkistől

Az ingyenesség mellett az interaktivitás a fő jellemzője ezeknek a délutáni-esti művészeti napoknak. A fiatalok partikultúráját és közösségi média-használatát egy drámai eseten keresztül feldolgozó, FOMO – Megosztod, és uralkodsz című magyar film után is lesz beszélgetés, a film egyik főszereplőjének részvételével. Az esemény társszervezője a Szólj be a papnak csapata, akik gondoskodnak arról is, hogy a lelkészi álláspont is megjelenjen a szórakozás, a szabadság és a bűn kérdései kapcsán, egyes programpontokra pedig a közeli evangélikus templom udvarában kerül majd sor, ahol egy kis harapnivalóval és frissítővel várják majd az érdeklődőket. A hit, hitetlenség, a lélek mélysége és a múlt terhei témakörében pályázati úton beérkezett fotók és zenei művek körül kerülnek majd ki díjazott alkotások, a legjobb zenekarok be is mutatkozhatnak.

Nincs más dolgunk, mint regisztrálni a filmvetítésekre és hagyni, hogy a művészeti kavalkád átrepítsen saját kritikus pontunk felett.

A bejegyzés trackback címe:

https://szoljbeapapnak.blog.hu/api/trackback/id/tr5216195396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása