Kúl, közvetlen, keresztény

Szólj Be a Papnak!

Hit és Tudomány Tábor

2019. november 07. - szoljbeapapnak

Mi az a Hit és Tudomány?

Ingyenes és interaktív négyrészes sorozat a Nagyerdei Víztoronyban a Debreceni Úrréti Református Gyülekezet, a Debreceni Római Katolikus Egyetemi Lelkészség és a Szólj Be a Papnak! szervezésében. A vitaestek a hit és tudomány kapcsolatát járják körül a legaktuálisabb témák mentén (az univerzum/élet keletkezése, pszichológia, technológiai forradalom, a Biblia hitelessége). A tudós és egyházi válaszadóktól a közönség szabadon, tabuk nélkül kérdezhet.

Mi az a Hit és Tudomány Tábor?

A vitaestek közvetlen hangulatát továbbvivő, másfél napos alkalom, amely egy kirándulással egybekötve teremti meg a lehetőséget a vitaesteken felvetett témákban való részletesebb elmélyedésre. Várhatóak interaktív előadások, kiscsoportos megbeszélések és persze lazulás, ismerkedés. :) Ezen a linken keresztül tudsz regisztrálni. 

Kinek ajánljuk a Tábort?

Aki eljött a Hit és Tudomány alkalmakra és tetszett neki, esetleg maradt még kérdése is. Azt is szívesen látjuk, aki nem jutott el, de érdekli a téma. Elsősorban olyanok jelentkezését várjuk, akik gyülekezetekbe nem járnak rendszeresen.

hit_es_tudomany_plakat_tabor.jpg

Mikor lesz?

2020. február 21-22. péntek délelőtti indulás és ottalvás, szombat délutáni hazatérés.

Mennyi lesz a költsége?

Fejenként kb. 8000 Ft lesz a várható költség, amely igazán diákbarát :). Ha a novemberi és decemberi Hit és Tudomány alkalmakra is eljössz, ott csinálsz valamelyik válaszadóval egy-egy szelfit, amit legkésőbb 2019 december 10. 12 óráig feltöltesz a Tábor FB-eseményébe, akkor ennek a felét mi álljuk! Kérünk, írd be a posztba azt az egy-egy gondolatot, mely megérintett Téged. 

Hol lesz?

Egerben.

A bejegyzés trackback címe:

https://szoljbeapapnak.blog.hu/api/trackback/id/tr8015257984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Iván Gábor IGe · vilagnezet.blog.hu 2019.11.07. 19:26:23

Még is csak üzlet az, ami mindig is az volt?
Ingyen kaptátok és ingyen adjátok az smafu?
süti beállítások módosítása