Kúl, közvetlen, keresztény

Szólj Be a Papnak!

Zenei zsűri bemutatása

2020. szeptember 02. - TheWig

A K-Pont Feszt keretében megrendezett "Küldj egy dalt" című pályázatunkra szóló előadók és zenekarok saját szerzeményeit szeptember 10-ig várjuk a palyazat@szoljbeapapnak.hu címre. A pályázatról bővebben ITT olvashattok.

A szakmai zsűri bemutatkozását az alábbi posztban olvashatjátok. 

p4220868.jpg

Nagy Tamás Imre vagy ahogyan sokan ismerik, Nagy Tomi Magyarország egyetlen Christ N’ Roll zenekarának, a Neonhalnak vezetője, énekese, gitárosa. Zenei pályája nagyjából “ezer” évre nyúlik vissza, kezdve a még középiskolás években alapított Vörös Kakassal, amelyben a Tanker Lukács Lacival közösen pengetett, s tette próbára nyers, koszos, bluesos ihletésű zenéjével a kifinomult zenéket szeretők idegeit. Aztán jött az underground, alternatív körökben országosan is ismert Tomi Szomorú. Ennek a bandának feloszlása után sokáig felhagyott az aktív zenéléssel, majd az Amundsen nevű trióban aktivizálódott ismét. Már jócskán felnőtt fejjel jutott hitre, innen pedig nem volt megállás: jöttek az elején még szólóprodukcióként készített Neonhal lemezek. 2016 májusa óta komplett, élő zenekarként működik a Neonhal.

162833_1264356627003_6407038_n.jpg

Kiss Ákost gyermekkora óta kíséri a zene szeretete. A gitárral sokat kacérkodott, egy ideig a Shimmy, a Blues Rockets és a Rock and Roll Circus tagjaként koptatta a színpadokat. Napjainkban már inkább szobagitárosként és zenei újságíróként aktív, az írásaival a grungery.hu és az Old Time RNR Blogon találkozhatnak az érdeklődők.

60356333_1082161628658378_8398730026735894528_o.jpg

Bertha Zoltán először általános és középfokú végzettséget szerzett cselló tanszakon, majd autodidakta módon tanult meg gitározni, zongorázni. A Rocksuli lelkes diákja (gitár, ének) és gyakori fellépője volt. Zenei szárnypróbálgatásai során több rock-zenekarban megfordult, legsikeresebb csapata a Suntana Music volt, mellyel több nagyobb fesztiválon is részt vett.
Jelenleg a Debrecen-Nagyerdei Református Egyházközség lelkésze, ahol a gyülekezeti zenekart vezeti. Az Első Lépés zenekar énekes-gitárosaként egy álma vált valóra, hiszen egy keresztyén együttessel állhat színpadon és dicsőítheti Istent kisebb és nagyobb keresztény rendezvényeken, többek között ők szerezték a Csillagpont hivatalos dalát.

Ha szeretnél részt venni a K-Pont Feszten, akkor itt tudsz regisztrálni a filmvetítésekre.

A bejegyzés trackback címe:

https://szoljbeapapnak.blog.hu/api/trackback/id/tr10016186808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása