Kúl, közvetlen, keresztény

Szólj Be a Papnak!

Mitől nő a lelkésznő?

2020. október 14. - szoljbeapapnak

A református lelkésznőt, Fábián Esztert arról kérdeztük, hogy vajon mennyire tudja megélni nőiességét a férfiak dominálta egyházi világban. Te mit gondolsz?

A domonkos szerzetest arról faggattuk, hogy követné-e a középkori szentek példáját a nemi vágy legyőzése céljából. Nézd meg a vele készült videót itt. Letsgo atyának azt a kérdést szegeztük, hogy vajon milyen lesz a testünk a feltámadás után. A válaszát itt tudod megnézni. Az evangélikus lelkészt, Asztalos Richárdot arról kérdeztük, hogy vajon mennyire fontos a jó szex a házasságban. A frappáns választ itt tudod megnézn.

A következő debreceni alkalmunkon ezt is megvitatjuk, várunk október 19-én 19 órától a Bakelitben.

A bejegyzés trackback címe:

https://szoljbeapapnak.blog.hu/api/trackback/id/tr6916237412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2020.10.15. 08:27:51

Tömeges kigyógyulások Isten mémből
2020. október 14. - IGe

Isten mém főként az ateisták és monoteisták idegrendszerében, de egyes hétköznapi emberben is ártó vírusként van és volt jelen. Már a tömeges kigyógyulások korát éljük. Kihalóban az Isten vírus / mém.

A dolognak sok oka van, internet, pedofil papbotrányok, erőltetett hitoktatás, tudomány fejlődése, Richard Dawkins, Darrel Ray, új ateisták, béna apologéták és hát jómagam is részben a memetikai tudományos kísérleti eredményeimmel és publikációmmal. Nagysága hazánkban milliós nagyságrend, Európában közel 100 milliós és a világban milliárdos a becsült mértéke. Van persze néhány adat, amely eléggé pontos, ezt most itt közé is teszem:

Bővebben:
vilagnezet.blog.hu/2020/10/14/tomeges_kigyogyulasok_isten_membol
süti beállítások módosítása