Kúl, közvetlen, keresztény

Szólj Be a Papnak!

Rólunk

2017. szeptember 09. - szoljbeapapnak

Alapvető célunk, hogy hús-vér emberek közti, azonos térben történő (ha úgy tetszik offline) találkozásokat hozzunk létre a keresztény hit nagy témái kapcsán (kik vagyunk? hogyan éljünk? mi a kapcsolatunk Istennel?, stb.).

Szervezünk kocsmai vitaesteket, megjelenünk fesztiválokon és egyéb eseményeken, ahol az érdeklődőket „közvetlenbe kapcsoljuk” a hétköznapok társadalmi valóságából (szerintünk sajnos) visszaszorulóban lévő hagyományos keresztény egyházak (katolikus, református, evangélikus, baptista) lelkészeivel, lelkésznőivel, papjaival, szerzeteseivel.

Az események látogatóit arra biztatjuk, hogy bátran, tabuk nélkül kérdezzenek, tegyenek észrevételt, kezdeményezzenek vitát. Blogunk az ilyen események beharangozását, előkészítését, összefoglalását szolgálja, emellett „klasszikus” blog és vlog bejegyzésekkel is jelentkezünk.

Aki szeretné támogatni a missziónkat, a debreceni Szólj be a papnak Egyesület irányába megteheti (számlaszám: 10702064-70730436-51100005). Hálásan köszönjük.

---------

A blogot független szerkesztőség működteti.

 

Főszerkesztő: Kiss Zita

 

Szerzők:
Arany Barbara
Asztalos Éva
Batta Ágnes
Berecz Péter
Csorvássy Zsófia Fruzsina
Dezső Attila
Dzsubák Richárd
Fábián Eszter
Kollár László
Kovács Sándor
Szemán Réka
Szilágyi Eszter

 

Írj nekünk:
info@szoljbeapapnak.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://szoljbeapapnak.blog.hu/api/trackback/id/tr4612817670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sakkosfx 2018.01.10. 10:25:06

Zsidó és keresztény vezetőinkből hiányzik a humánum! Erre utal az ételosztások betiltása! A nyomorban tartott nép szerintük nem eléggé nyomorog és éhezik, és ezt nem tűrhetik! Jó az nekünk, ha ilyen vezetőink vannak? Egyértelmű nem a válasz!
süti beállítások módosítása