Kúl, közvetlen, keresztény

Szólj Be a Papnak!

Az egyház és a világ találkozása

fotók a Jézus bekövetne? eseményünkről

2020. október 07. - szoljbeapapnak

Különleges eseményben volt része azoknak, akik befértek a járványhelyzet miatt limitált Szólj Be a Papnak! budapesti eseményére a Művész Kávéházba szeptember végén: Jézus bekövetne?.

Egyedülálló módon találkozott a világi látásmód az egyházi véleményekkel, ugyanis Kajdi Csaba Insta-kritikus, Fabiny Tamás evangélikus elnök-püspök és Török Csaba római katolikus pap ütköztették látásmódjukat, véleményeiket a jelenlévők kérdései mentén.

A jó hangulatú beszélgetés legnagyobb tanulsága, hogy igenis szükség van az ilyen találkozásokra, beszélgetésekre a templomok falain kívül, ahol minden válaszadó komfortzónájából kilépve igyekezett választ adni az élet igazán nagy kérdéseire, melyek sok esetben megválaszolatlanul maradnak, vagy fel sem merjük őket tenni.

A fotóra kattintva képgaléria nyílik.

Fotó: Merényi Zita/Magyar Kurír

A bejegyzés trackback címe:

https://szoljbeapapnak.blog.hu/api/trackback/id/tr2516230546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe. · http://istenteszt.blog.hu/ 2020.10.07. 16:06:12

Lehet azt a KISZ rendezvények szerű népszerűsítő propagandát nyomni ezerrel srácok és lányok, de sok értelme és fűként eredménye nem lesz. Nézzetek be ide a 60 számú hozzászólásban van egy felmérési grafikon.

Tömeges kigyógyulások Isten mémből
Isten mém egyes ateisták és monoteisták idegrendszerében ártó vírusként van és volt jelen. Már a tömeges kigyógyulások korát éljük. Kihalóban az Isten vírus / mém.
A dolognak sok oka van, internet, pedofil papbotrányok, tudomány fejlődése, Richard Dawkins, új ateisták, béna apologéták és hát jómagam is részben a memetikai tudományos kísérleti eredményeimmel és publikációmmal.
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9245164&la=156109177
süti beállítások módosítása