Kúl, közvetlen, keresztény

Szólj Be a Papnak!

A K-Pont Feszt nyertes pályaművei

2020. szeptember 27. - szoljbeapapnak

A K-Pont Feszt keretében két pályázatot hirdettünk meg, amelyre fotósok és zenészek műveit vártuk. Több, mint 170 fotóval és 31 zeneszámmal tiszteltek meg minket a pályázók, mindenkinek hálásan köszönjük a részvételt. Most következzenek a nyertesek!

Küldj egy képet! fotópályázat

A pályázat fődíját Vályi Lászlóné Muhin készített fotója nyerte. A zsűri így értékelte a képet:

"A tragédia után is van élet - a halottak emlékére állított fakereszteken átjutó napfény mindennél erősebb."

01_valyi_laszlone_1.jpg

A zsűri különdíját a fiatal, debreceni fotóművésznő, Antal Tünde kapta. Képén egy lányt láthatunk, amint arcát egy különleges kompozícióban takarja el egy textíliával. A zsűri így írt róla:

Személyes személytelenség -  A tekintet mélysége érzelmi túltelítettségről árulkodik, miközben a lepedő sűrű homálya eltakarja az alany valódiságát.

24_antal_tunde_1.jpeg

Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központjának köszönhetően még egy külön díjat kioszthattunk, amely a kereszt lábához való leborulást ábrázolja. Ezt a díjat Balázs Csaba vehette át.

A fotós úgy ragadta meg az elmúlás fájdalmát, hogy a képen nincs emberi arc, melyen keresztül az érzelmek visszatükröződhetnének.

25_balazs_csaba_fajdalom.jpg

A helyszínen a közönség is kifejezhette a véleményét. A közönségdíjas alkotónak egy egyéni kiállítás megszervezését ajánlottuk fel, így hamarosan még több képet láthatunk majd tőle. Szénási Tünde fotója a mély érzelmeket roppant koncentráltan összpontosította a nyertes képen.

34_szenasi_tunde_2.jpg

Küldj egy dalt! zenei pályázat

A zenei díjátadón jelenlévők számára öt előadó is hozott dalokat. A színvonalas produkciók közül kiemelkedő minőséget képviselt Kolibri művésznéven alkotó előadó, aki így elnyerte a zsűri fődíját.

dscf0060.jpg

A zsűri különdíját tudhatja magáénak Hodossi Máté és Farkas Erna, akiknek a "Szevasz folyó" című dala a zsűri mellett a közönség tetszését is elnyerte. Így a kétfős zenekar két díjat is bezsebelt az eseményen.

dscf016.jpg

Gratulálunk minden díjazottnak és résztvevőnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://szoljbeapapnak.blog.hu/api/trackback/id/tr8416216640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása